TILBUD PÅ RIDEUDSTYR TIL BØRN & GAVERARTIKLER MED HESTE TIL BLACK FRIDAY 2022

Er du på jagt efter et godt tilbud på rideudstyr til børn, ponyudstyr eller gaver til hestepigen til Black Friday kan du være sikker på at finde et kæmpe udvalg, gode tilbud og rabatter hos Ponypiger.dk.


Dette års Black Friday bliver en fest og vi har store besparelser på kæpheste, rideudstyr, ridetøj til børn og udstyr til ponyen. Du kan også finde kalendergaver, adventsgaver og julegaveideer til piger, børn og andre heste glade sjæle.

Du kan finde Black Friday tilbud på sadelunderlag, gamacher, ponypuder, t-shirts, jakker, ridebukser, enhjørninger, sengetøj med heste, gaveartikler med heste, gaven til mor og julekalender til hesten.

Når du handler ponyudstyr med besparelser på Black Friday kan du finde udvalgte varer til stærkt nedsatte priser, kø-tilbud eller du kan være heldig at finde hele produktkategorier eller brands nedsat.


HVILKE TILBUD KOMMER DER?


Vi lover at du kan finde gode tilbud på blandt andet sadelunderlag til pony, ponypuder og ponysadler, strigler, plejeprodukter, dækkener til pony, ridebukser til børn, ridehjelme til børn, kæpheste og hobby horses og udstyr, julepynt med heste, gaveartikler med heste, kalendergaver til hestepiger, glitterende enhjørninger, legetøj med heste og enhjørninger, skoletasker og penalhuse med hestemotiver, heste bamser, juleudstyr til pony og hest og meget mere med glimmer glitter og skønne farver.


Du kan finde store besparelser på brands som Cheval Roi, by ASTRUP, Miss Melody, Waldhausen, Premier Equine, By Astrup, Fenwick, ELT, HKM, LeMieux, Likit, Pümmel & Friends, Princess Mimi, Ylvi and the Minimoomis, TopModel, QHP, Soulhorse og mange andre lækre brands.


BLACK FRIDAY JULEGAVESHOPPING


Du kan roligt købe ekstra store julegaver til Black Friday. Vi har altid 14 dages returret, men vi forlænger retur- eller bytteretten til 5. januar 2023 på julegaver. Husk blot at sætte kryds ved "julegave" i kurven inden du betaler..


ÅBNINGSTIDER TIL BLACK FRIDAY 2022


Webshoppen holder åbent hele døgnet og BLACK FRIDAY tilbud bliver tilgængelige den 25. november 2022 kl. 00.00 og løber til og med 27. november 2022 kl. 23.59.

Hele weekenden frem til søndag kl. 23.59 vil der løbende komme kø-tilbud, konkurrencer og meget mere, men alle priser vil være de samme hele weekenden. Vi holder heller ikke Cyber Monday mv. i forbindelse med Black Friday 2022, så du skal ikke være bange for at slå til med det samme. 


GÅ IKKE GLIP AF GODE TILBUD PÅ BLACK FRIDAY


Sørg for at du ikke går glip af rabatter og kø-tilbud på rideudstyr til børn og pony. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med Facebook og Instagram hvor vi løbende sender information og tilbud ud.


God shoppelyst🐴