SIKKER HANDEL - FRI FRAGT TIL PAKKESHOP V/KØB OVER 499 KR.                                                                                                                                                              FORSIDE   OM PONYPIGER   VILKÅR   RETUR  LOGIN   KONTAKT OS   ØNSKELISTE  CSR-mærket - Hos Ponypiger tager vi ansvar.          


Rideudstyr til børn & junior

Find det rigtige rideudstyr til dit barn 

Hos Ponypiger.dk har vi et stort sortiment af nøje udvalgt ridetøj og rideudstyr til børn & junior ryttere. Når dit barnr til ridning er det en god idé at investere i tøj og udstyr der er lavet til formålet. Et par ridestøvler eller jodhpurs med hæl er et must, så barnets fod ikke kan glide igennem stigbøjlen og sidde fast. Et par tætsiddende ridebukser eller ridetights, øger barnets kontakt med sadlen og gør det behageligt og nemmere at sidde på hesten. Vigtigst, når det kommer til barnets sikkerhed, er en ridevest og ridehjelm. 

Godkendte ridehjelme & rideveste

Sikkerhed er yderst vigtigt når børn rider og omgås heste. Selvom der sjældent sker ulykker, er det vigtigt at give dine børn den rette beskyttelse og lære dem om vigtigheden af sikkerhed under ridning og omgangen med heste. Både ridehjelme og rideveste/sikkerhedsveste kommer i mange forskellige pris- og sikkerhedsklasser. Her hos Ponypiger fører vi kun godkendte sikkerheds rideveste der er CEmærkede og godkendte efter EN 13158 og ridehjelme, der er CE-mærkede og godkendte efter EN 1384:2017/2023 eller VG1. Vi har ridehjelme & sikkerhedsveste til den helt lille rytter og op til junior og voksen størrelser.

Ridetøj til børn 

Her hos Ponypiger har vi  et spændende og unikt udvalg af ridetøj til børn. Vi har alt den lille rytter skal bruge inden for disse kategorier; ridebukser- & leggings, ridestrømper, ridestøvler & ridesko, ridehjelme, sikkerhedsveste, ridebluser & ridejakker, ridehandsker, stævne tøj & udstyr, ridetøj til drenge & masser af skønne accessories. 

Smart design & komfort til den lille rytter

Vores sortiment af ridetøj & rideudstyr til barn & junior er lavet i designs der tiltaler målgruppen. Blandt vores udvalg af ridetøj er der både udstyr til de små børn i lyserøde farver, pyntet med heste motiver, glimmer og glitter. Til den lidt større rytter finder du ridetøj og udstyr i de mere klassiske farver og designs. Vores ridebukser er ridebukserne til børn er lavet i strækbart materiale, der gør dem behageligt at have på. De former sig efter kroppen, og er nemme at bevæge sig i. Specielt ridetights med elastik i taljen, som barnet let kan hoppe i, er virkelig populære til de små ryttere, mens mange junior ryttere foretrækker klassiske ridebukser med lynlås og lukning.

Lynhurtig levering og fornem service

Ponypiger.dk skaber det helt perfekte univers for enhver lilleridepige. Vi har rideudstyr til både barn & junior rytteren, samt til accessories og tilbehør til både mor, pony og hestepiger. Der er intet, vi finder mere inspirerende end en lille piges passion for ponyer, og derfor bestræber vi os også på at hjælpe jer så godt igennem det spændende univers som muligt. Af netop den grund er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for gode råd eller vejledning – således kan i nemlig få købt det helt rigtige ridetøj til børn. Skriv en mail til os på kundeservice@ponypiger.dk eller ring til os, så vil vi gøre vores allerbedste for at rådgive dig om køb af rideudstyr til dit barn. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!