♡ FRI FRAGT TIL PAKKESHOP V/KØB OVER 499 KR.                                                                                                                                                                                                                                FORSIDE   OM OS   VILKÅR   RETUR  LOGIN   KONTAKT OS   ØNSKELISTE  CSR-mærket - Hos Ponypiger tager vi ansvar.          

PONYSADEL & TILBEHØR


Velkommen til vores store udvalg af sadler! Her finder du alt i sadler, ponypuder, underlag og meget, meget mere. Er du derfor på udkig efter den perfekte ponypude? Måske du ønsker at udforske de mange sadler til ponyer online? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Udvalget her på siden spænder bredt, så du har rig mulighed for at finde en pony sadel eller lignende, som passer perfekt til din pony. Så gå på opdagelse med det samme og find de sadler til heste, som du finder spændende.


Sadler til pony – sådan vælger du den rette

Når du skal vælge en sadel til din hest, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. Det vigtigste er, at sadlen passer perfekt til din hest. Kontaktfladen skal være glat, og træet skal sidde korrekt, så sadlen ikke glider under ridning. En dårligt siddende sadel kan forårsage sår eller skader på din hest. Ponypiger.dk tilbyder et bredt udvalg af gode sadler i forskellige prisklasser. Vi fører sadler fra nogle af de bedste mærker i branchen, herunder Wintec. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige sadel til din hest, er vores erfarne personale altid glade for at hjælpe dig.  Vi har også et bredt udvalg af sadelpuder og andet hesteudstyr til at fuldende dit rideudstyr.


Køb kvalitets sadler online

Når du handler hos Ponypiger.dk kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Vi sælger kun nye sadler, så du behøver ikke at bekymre dig om at få en brugt sadel. Uanset om du er på udkig efter en dressursadel, springsadel eller en kombinationssadel, har vi det, du har brug for. Hver sadel er designet specifikt til det tilsigtede formål, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige præstation. Uanset hvilket mærke eller model du vælger, kan du være sikker på at få en kvalitetssadel, som du vil elske.


Gode ponysadler der sidder komfortabelt 

Hvis du er på udkig efter en ny sadel til din hest, skal du også huske at købe en gjord, stigebøjler m.m. Vores gjorde er designet til at give en fremragende pasform og forhindrer gjordkrampe og andre ubehagelige tilstande. De er også behagelige for hesten at have på takket være gel og elastiske stropper. Derudover tilbyder vi lammeskindssadler, ponypuder, stigeremme og meget mere. Med så mange gode produkter at vælge imellem er du sikker på at finde alt, hvad du har brug for, så din hest er komfortabel og sikker.


Stort udvalg af sadler og ponypuder hos Ponypiger.dk

Vores ponypuder og sadler er perfekte til shetlændere og andre små ponyer. Vi har et bredt udvalg af størrelser og mærker at vælge imellem, så du er sikker på at finde den perfekte pasform til din pony. Vores stigbøjler er også specielt designet til børn, så de kan ride sikkert og komfortabelt på deres ponyer. Desuden har vi et udvalg af andet tilbehør som sadelunderlag og Shetlandsponypuder, så din pony kan holde sig godt tilpas under ridning. Så se vores udvalg i dag, og find det perfekte udstyr til din lille rytter! Vores ponypuder går fra str. 10" - 14" og passer til shetlænder og andre små ponyer, mens vi har ponysadler fra str. 13" - 16,5".


Lynhurtig levering og fornem service

Ponypiger.dk skaber det helt perfekte univers for enhver lille ponypige. Vi har udstyr til både den levende og den udstillede pony samt til både mor og ponypige. Der er intet, vi finder mere inspirerende end en lille piges passion for ponyer, og derfor bestræber vi os også på at hjælpe jer så godt igennem det spændende univers som muligt. Af netop den grund er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for gode råd eller vejledning – således kan i nemlig få købt de helt rette produkter hjem. Skriv en mail til os på kundeservice@ponypiger.dk, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt, vi kan. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!