♡ FRI FRAGT TIL PAKKESHOP V/KØB OVER 499 KR.                                                                                                                                                                                                                                FORSIDE   OM OS   VILKÅR   RETUR   MIN KONTO   KONTAKT OS   ØNSKELISTE  CSR-mærket - Hos Ponypiger tager vi ansvar.          
PÅ LAGER
Cheval Roi mexicansk trense & martingal sæt i brun
Cheval Roi mexicansk trense & martingal sæt i brun

Cheval Roi mexicansk trense & martingal - Brun

299,00 kr.
Evt. lev. omk. tillægges

Cheval Roi mexicansk trense & martingal - Brun

Sættet består af en mexicansk trense i sort med fine detaljer i guld og pandebånd besat med champagne similisten, samt matchende martingal.

Cheval Roi kæpheste udstyret passer til "Diva", "Coco" og  "Charlie".

Bemærk at udstyret er specielt lavet til Cheval Roi´s kæpheste, men fint kan bruges til kæphestene fra Källquist.

Det passer ikke til bla. by ASTRUP, LeMieux og HUMMA kæphestene.

Materiale: polyester 

Alder: fra 3 år 

Alle Cheval Rois produkter er CE godkendte

1
+
KØB NU

Cheval Roi kæphest tilbehør

Hvad enten du leder efter en ny kæphest eller Cheval Roi kæphest tilbehør, kan du med sikkerhed finde lige det du mangler her hos Ponypiger. Vi har alle de smukke kæpheste fra Cheval Roi og at i Cheval Roi kæphest tilbehør


Bag om brandet: Cheval Roi

(Le cheval du Roi betyder Kongens hest på fransk)  

Cheval Roi er et dansk brand, der leverer ’play to learn’ legetøj til ponypiger i alle størrelser. Blandt udvalget finder du blandt andet en Cheval Roi kæphest samt Cheval Roi hovedtøj til netop den ædle ganger. Men det er altså ikke bare en hvilken som helst kæphest. Nej, Cheval Roi har nemlig taget kæphestenes verden til helt nye højder, hvorfor alle deres varianter har fået tilført helt unikke og livagtige detaljer.

Tilbehør til kæphest fra Cheval Roi 

Cheval Roi's sortiment består også at det fineste tilbehør til kæphesten, der tæller alt fra trense/hovedtøj med rigtig bid til kæpheste, grime sæt til kæphest, dækken til kæpheste, hut til kæpheste, striglesæt til kæpheste og rosetter. Alt sammen i de smukke farver antique rose, amethyst lilla, sage green og navy blue. Leder du efter Cheval Roi kæphest tilbehør er du kommet til det rette sted, for her hos Ponypiger har vihele sortimentet.

Nye farver fra Cheval Roi´s sortiment hvert år

Hvert år kommer der en ny limited edition farve kollektion af Cheval Roi tilbehør til kæpheste. I 2023 var farverne Raspberry Pink, Frostini Mint; Midnight Blue og Bordeaux. Derudover kan du altid finde udstyr til din kæphest fra Cheval Roi i standard farverne Antique Rose, amethyst Lilla, Sage Green og Navy Blue. 


Cheval Roi Charlie, Diva, Luca & Coco

De fire flotte kæpheste, der pt. er i Cheval Rois sortiment er alle håndlavede i kvalitetsprodukter og lever op til alle sikkerhedsstandarter for legetøj. Alle deres kæpheste og udstyret dertil, er CE godkendt og lavet af veganske produkter. Hver år kommer der nye kæpheste til Cheval Roi familien. I 2024 glæder vi os til at sige velkommen til to nye kæpheste fra Le Monde kollektionen, nemlig Legend - en fantastik pinto Mustang og Paloma - en smuk gråskimmel holstener.

Køb en Cheval Roi kæphest før en ægte pony

Hos Ponypiger.dk er vi stolte af at kunne tilbyde et dansk designet brand, hvor designen bag "Charlie", "Diva" og tilbehøret til de to søde kæpheste virkelig har lavet et unikt udseende, der rammer lige i et hvert hjerte, der banker for heste og ponyer. Og det er blot én ud af mange grunde til, hvorfor Cheval Roi er det helt perfekte valg for dig, hvis datter ønsker sig en pony i gave. Med produkterne fra dette brand kan hun nemlig øve sig på at være en ægte ponypige, og I kan lære hende om alle de forpligtelser, der kommer med at have hest – men på en måde, der er sjov og lærerig. I kan altså sammen vurdere, gennem en sjov og hyggelig leg, om hun er klar til en ægte pony. Men når det så er sagt, så henvender en Cheval Roi kæphest sig naturligvis til enhver lille ponypige, og hun behøver altså ikke have en drøm om en ægte pony for at have glæde af det.

Stort udvalg af Cheval Roi kæpheste hos Ponypiger.dk

Her hos Ponypiger.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af kæpheste og tilbehør hertil fra det anerkendte brand, Cheval Roi. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du finder den helt perfekte gave til enhver lille ponypige. Og det gælder altså uanset, om du er på udkig efter en ny kæphest eller blot udstyr til den, der allerede står opstaldet derhjemme. Vælger du desuden at købe dine Cheval Roi produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at glæde din ponypige med en sød pony, men helt uden, at du behøver at tømme hele pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i udvalget med det samme og find alle dine favoritter!

Lynhurtig levering og fornem service

Ponypiger.dk skaber det helt perfekte univers for enhver lille ponypige. Vi har udstyr til både den levende og den udstillede pony samt til både mor og ponypige. Der er intet, vi finder mere inspirerende end en lille piges passion for ponyer, og derfor bestræber vi os også på at hjælpe jer så godt igennem det spændende univers som muligt. Af netop den grund er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for gode råd eller vejledning – således kan i nemlig få købt de helt rette produkter hjem. Skriv en mail til os på kundeservice@ponypiger.dk, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt, vi kan. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare