Beige by ASTRUP kæphest med hvid blis, hovedtøj og hale.
Beige by ASTRUP kæphest med hvid blis, hovedtøj og hale.

Käpphäst med träns "Beauty" - Palomino

938,24 kr.
Fraktkostnader tillkommer

Kæphest med trense og hale fra by ASTRUP.

Træd ind i en verden af leg og fantasi med den nyeste udgave af de populære by ASTRUP kæpheste. 

Den fornyede version af de elskede hobby horses kombinerer sjov og udvikling på en helt ny måde. 

Med sin åbne mund inviterer den til en verden af interaktiv leg, hvor børn kan fodre den med by ASTRUPS fodersæt og skabe deres egne historier om, hvad den spiser for at blive klar til det næste store kæpheste sting stævne.

Den aftagelige hale kan børnene nemt tage af og på, hvilket ikke kun gør legetøjet mere alsidigt, men også lader dem dykke dybere ned i deres fantasiverden. 

Med fx. et striglesæt kan de pleje og børste deres haler som en rigtig hest, og det åbner døren til at forstå magien ved finmotorik, mens de skaber deres egne små eventyr.

Lad grovmotorikken få frit løb, når børnene tager hobbyhesten med ud. Hop over forhindringer til kæphestestævner, udforsk omgivelserne og oplev sund motion på en sjov og legende måde. Uanset om det er alene eller sammen med venner, vil by ASTRUPS kæphest med åben mund og trense inspirere børn til udendørs leg og aktivitet.

Den søde hvide blis i kæphestens pand giver den en unik personlighed og gør den til den ideelle ledsager til kæphestestævner og eventyr. 

Giv dit barn en gave, der ikke kun underholder, men også fremmer udviklingen. Lad leg blive til læring og eventyr til vækst med dette fortryllende legetøj, der åbner døren til en verden af muligheder.

Alle by ASTRUP kæpheste kommer med trenser, aftagelig hale og en grå rygsæk i blødt fløjl, som gør det nemmere at tage ponyerne med rundt for at møde venner.

Anbefalet fra 3 år.1
+
Lägg till
Kundrecensioner
Bli den första att recensera denna produkt
Andre har lige købt