LIMITED EDITION

Käpphäst OL-GA - OL 2024 Limited Edition

1.564,79 kr.
1.094,88 kr.
Fraktkostnader tillkommer

By Astrup Ol-Ga er en smuk hvid kæphest med hvid man og hale og er en eksklusiv Limited Edition kæphest, specielt skabt til at fejre de olympiske lege i 2024.


Den smukke hvide OL kæphest har aftagelig hale og der medfølger en trense , en  OL roset, et guldfarvet sadelunderlag og en bære rygsæk.


ByAstrup Hobby Horse serie, en enestående blanding af sjov og udvikling for børn. Med sin åbne mund fremmer denne hobbyhest interaktiv leg og opmuntrer børn til at opfinde deres egne historier. De kan fx. give kæphesten den finde trense på og ride afsted, eller passe og fodre kæphesten med et fodersæt eller plejesæt.


Den fantastiske kæphest, bringer ikke kun glæde hos ethvert hesteelskende barn, men  fremmer også udvikling og udfordrer børn til at udforske en verden fuld af kreative muligheder.

1
+
Lägg tillBy Astrup til de små

Børn elsker generelt dyr, og rigtig mange børn skaber en kærlighed for heste og ridning i en tidlig alder. En hest er et stort dyr, og det er ikke billigt at lade sit barn gå til ridning. Hvis du kan mærke, at dit barn ønsker at ride, kan du med fordel anskaffe nogle produkter fra By Astrup. Disse produkter er fyldt med fine detaljer, som gør legen mere virkelig. På den måde får dit barn mulighed for at udleve sin drøm om at ride, hvilket også kan føre til timevis af sjov og leg, hvor både store og små kan være med. Lad dit barn slippe fantasien løs og opleve glæden ved at have en hest. Vi er stolte af at være By Astrup forhandler og kender selv produkterne ud og ind fra vores egne børns mange timers leg med deres kæpheste, og derfor kan du også stole på, at dette er det helt perfekte legetøj til ethvert barn. By ASTRUPs kæpheste er populære til små børn fra 3 år. Deres nye kollektion af kæpheste med åbenmund og bid er meget populære til børn og lidt større piger, der går til kæpheste ridning og deltager i kæpheste stævner.
 

Ponypiger - vi elsker heste

Hos Ponypiger synes vi, at alle børn skal opleve fornøjelsen ved at ride på en hest. Ridning giver en fantastisk følelse af glæde, og man altid kan mærke hestens kærlighed i dens nærvær. Vi ønsker, at alle børn skal have muligheden for at danne det specielle bånd, der er mellem hest og rytter. Hos os finder du derfor både kæpheste, ridehjelme, ridestøvler, hobby horse tilbehør, udstyr til pony og meget mere til hesteelskende børn, således de kan få lov til at udleve deres drøm om at have en hest.
 

Stort udvalg af produkter fra By Astrup

Hos Ponypiger er der garanti for, at du finder lige præcis de produkter fra By Astrup, som du leder efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både By Astrup kæpheste, By Astrup hestestald, By Astrup kæpheste spring og meget mere. Mulighederne er altså mange for at dit barn kan lege med sin kæphest By Astrup, hvor man både kan tage sig godt af hesten, når den står i By Astrup kæpheste stald, eller klæde sin kæphest på, når den skal springe. By Astrup kæpheste findes i seks skønne farver, såsom grå, sort og hvid, og du finder et væld af skønt udstyr til kæphest og kæphesterytter i deres sortiment. Fælles for alle By Astrup produkter er, at de er fremstillet i højeste kvalitet, således dit barn kan have glæde af sit nye legetøj i meget lang tid.
 

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde alt i udstyr til hest og rytter har vi hos Ponypiger også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for retur samt cookie- og privatlivsoplysninger. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
By Astrup sommerfugl logo - din sikkerhed for kvalitets legetøj der passer på vores klode
Kundrecensioner
Bli den första att recensera denna produkt
Andre har lige købt