SIKKER HANDEL - FRI FRAGT TIL PAKKESHOP V/KØB OVER 499 KR.                                                                                                                                                              FORSIDE   OM PONYPIGER   VILKÅR   RETUR  LOGIN   KONTAKT OS   ØNSKELISTE  CSR-mærket - Hos Ponypiger tager vi ansvar.          

GRIMER & TRÆKTOVE


Hvis du er på udkig efter en grimer til pony, har Ponypiger.dk et stort udvalg at vælge imellem. Uanset om du har brug for én til en særlig lejlighed eller bare vil have et flot billede af din hest, har vi de perfekte pony grimer. Vores grimer er blandt andet lavet af læder og er holdbare og nemme at passe på, og de findes i forskellige stilarter, der passer til dine behov. Vi tilbyder dog også et stort udvalg af nylongrimer, der især egner sig godt til timerne på folden. Og til netop denne anledning, har vi også nogle fine træktov til heste.


Grimer til pony – hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal finde en grime til din hest, er det en af de vigtigste faktorer at finde den optimale størrelse. Langt de fleste grimer til pony kan justeres i størrelsen, så de passer til den specifikke hest. Der kan dog være et maksimum og et minimum for, hvor meget hver enkelt tøjle kan justeres. Derfor findes der både grimer i pony- og hestestørrelser. En for stor grime kan glide af eller være ubehageligt for din pony, mens en for lille grime kan være stram og give ubehag. Størrelsen er dog ikke den eneste ting, du skal være opmærksom på. Du kan også overveje, hvilken type af grime, der er bedst til din hest. Du kan for eksempel vælge én med lammeskind.

Lammeskind er et naturligt materiale, der er blødt og behageligt for hesten at have på. Materialet er også åndbart, hvilket er med til at holde hestens hud sund. Lammeskind er et populært valg til grimer, fordi de modvirker ubehag og slidmærker. Grimer med lammeskind bruges ofte til heste med følsom hud, da de er mindre tilbøjelige til at forårsage irritation. De er også et godt valg til heste, der har tendens til at svede meget, da materialet hjælper med at transportere fugten væk

Stort udvalg af grimer til pony online hos Ponypiger.dk

Så hvis du er på udkig efter nogle grimer til pony, er Ponypiger.dk det rette sted at være. Vi har grimer, og ikke mindst heste træktov, i mange forskellige farver, så du kan finde én, der passer perfekt til din hest. Uanset om du leder efter noget, der matcher dækkenet, tæppet eller om du bare vil have noget, der ser stilfuldt ud, så har Ponypiger.dk den perfekte løsning til dig. Du kan derfor med stor fordel også vælge at gå på opdagelse her på siden med det samme. Vores udvalg af grimer til pony spænder utroligt bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at vi har lige det, du søger. Desuden er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at foretage dit valg, eller hvis du blot ønsker at vide mere om et specifikt produkt. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi lytter også gerne til dine ønsker til, hvad vi kunne tilføje til vores sortiment i fremtiden.

Lynhurtig levering og fornem service

Ponypiger.dk skaber det helt perfekte univers for enhver lille ponypige. Vi har udstyr til både den levende og den udstillede pony samt til både mor og ponypige. Der er intet, vi finder mere inspirerende end en lille piges passion for ponyer, og derfor bestræber vi os også på at hjælpe jer så godt igennem det spændende univers som muligt. Af netop den grund er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for gode råd eller vejledning – således kan i nemlig få købt de helt rette produkter hjem. Skriv en mail til os på kundeservice@ponypiger.dk, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt, vi kan. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!