Hvor kan man gå til kæphest?

Er dit barn også blevet bidt af kæpheste trenden og vil du vide hvor du kan finde fællesskaber og klubber, der tilbyder undervisning på kæpheste hold?

Her hos Ponypiger.dk har vi lavet en guide til hvor dit barn kan gå til kæphest i Danmark.

Du finder også svar på alle de spørgsmål der melder sig når manskal til kæpheste ridning.


Kan man gå til kæphest eller Hobby Horse i Danmark?


Ja det kan du. Der findes mange steder i hele landet hvor du kan gå til kæphest eller Hobby Horsing som det også kaldes.

At gå til kæphest i Danmark er virkelig blevet et hit blandt børn i alle aldre. Kæpheste trenden startede i Finland, og i hele Norden og Europa er kæpheste sporten blevet en kæmpe succes

Dansk Rideforbund har siden 2020 haft Hobby Horse som godkendt sportsgren og flere og flere rideklubber har kæpheste hold du kan tilmelde dig.

På Dansk Rideforbund finder du en liste over godkendte rideklubber og foreninger, der tilbyder hold og aktiviteter med kæpheste. Du kan se listen lige her og se om der er et kæpheste hold nær dig.

Der findes også sports- idræts- og fritids foreninger og klubber, der tilbyder alt fra kæpheste hold i spring og dressur, Halloween stævner og kreative værksteder hvor du kan lære at lave din egen kæphest eller udstyr.

På Facebook og Instagram kan du også søge og finde lokale kæpheste entusiaster at mødes med og sammen udleve jeres kæpheste passion.


Hvad koster det at gå til kæpheste ridning?

Prisen for at gå til kæphest eller være medlem af en kæphesteklub eller -forening starter fra 25 kr. for drop-in træning. De fleste rideklubber og idrætsforeninger tilbyder hold hvor du træner en gang om ugen. Det koster typisk mellem 250-350 kr. 

Derudover kan du deltage i kæpheste stævner hvor startgebyret typisk er 25-50 kr. for hver klasse du ønsker at deltage i med din kæphest.

I næste blogindlæg vil vi se lidt på hvilke typer kæphesteridning der findes - vi ses på Ponypiger.dk!


#HobbyHorseRevolution