♡ FRI FRAGT TIL PAKKESHOP V/KØB OVER 499 KR.                                                                                                                                                                                                                                FORSIDE   OM OS   VILKÅR   RETUR  LOGIN   KONTAKT OS   ØNSKELISTE  CSR-mærket - Hos Ponypiger tager vi ansvar.          

miss melody til hestepiger hos ponypiger.dk

Til enhver lille ponypige tilbyder vi et stort udvalg af produkter fra det anerkendte brand, Miss Melody. Vi har samlet alle produkterne lige her på siden, så det er nemt for dig at handle alle din datters favoritter. Udvalget byder blandt andet på et Miss Melody penalhus, en Miss Melody skoletaske og meget, meget andet godt. Det er et brand, der har formået at skabe det helt perfekte eventyrunivers fyldt med heste, som dit barn kan dykke langt ned i og opleve en helt speciel fordybelse.

Filtre  
Pris  
-
OK
Farve  
Blå/blomster  
Hjerte - hesteflok  
Lyserød/lilla  
OK
Variant  
Hvid hest med kort man  
Hvid hest med lang man  
Rødbrun hest  
Sort hest  
OK
Anbefalet til børn fra  
5 år  
6 år  
OK

Dyk ned i det magiske Miss Melody univers

Lad således dit barn dykke ned i det magiske Miss Melody univers og lad fordybelsen gribe fat om hende. Med disse produkter går der hurtigt mange timer, og de er helt perfekte til legetid med sig selv – men de kan naturligvis også nydes i legen med andre børn. Enhver hesteglad pige kan nemlig sætte sig med din Miss Melody malebog og male søde heste i alle regnbuens smukke farver. Og skulle der opstå nogle essentielle tanker undervejs, kan hun skrive dem ned i sin Miss Melody dagbog med kode. Således kan hun nemlig have alle sine allerhemmeligste hemmeligheder helt for sig selv – og så er det aldrig for tidligt at lære at skrive sine tanker ned. Det kan helt sikkert gavne hende i hendes voksenliv. Med andre ord: Miss Melody kan altså rigtig mange ting, og produkterne er næsten uundværlige for enhver ponypige.

Lav glitter tatoveringer med Miss Melody tattoo sæt

En ægte hestepige har naturligvis også mindst én heste tatovering. Naturligvis ikke en ægte én af slagsen, men en Miss Melody heste tattoo er heldigvis heller ikke for evigt. Nej, til hestepigen tilbyder Miss Melody nemlig de sødeste glitter tattoo sæt, som går af efter blot et par dage. Har du en hestepige derhjemme, kan du helt sikker også nikke genkendende til, at hun aldrig kan få for meget glitter – og derfor egner netop dette tattoo sæt sig også helt perfekt til enhver lille ponypige. Hun kan helt selv vælge mellem forskellige motiver, og hende og hendes veninder kan lave matchende tatoveringer på hinanden. Faktisk er mulighederne med disse sæt helt uendelige, og det er derfor også kun fantasien, der sætter grænser for, hvad din datter kan lave af tatoveringer med de fantastiske glitter tattoo sæt fra Miss Melody.

Stort udvalg af Miss Melody hos Ponypiger.dk

Her hos Ponypiger.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af produkter fra det anerkendte brand, Miss Melody. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her på siden finder det, du har gået og ledt efter til din lille ponypige. Og det gælder altså uanset, om du er på udkig efter klistermærker fra Miss Melody sticker world eller blot noget helt andet – vi har lige det, du søger. Og vælger du desuden at handle online her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at glæde dit barn med produkter fra Miss Melody, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg med det samme og find alle dine Miss Melody favoritter.

Lynhurtig levering og fornem service

Ponypiger.dk skaber det helt perfekte univers for enhver lille ponypige. Vi har udstyr til både den levende og den udstillede pony samt til både mor og ponypige. Der er intet, vi finder mere inspirerende end en lille piges passion for ponyer, og derfor bestræber vi os også på at hjælpe jer så godt igennem det spændende univers som muligt. Af netop den grund er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for gode råd eller vejledning – således kan i nemlig få købt de helt rette produkter hjem. Skriv en mail til os på kundeservice@ponypiger.dk, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt, vi kan. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!