SWING P24 Max sikkerhedsvest - Børn/Junior

XS

1.509,19 kr.
Fraktkostnader tillkommer

Sikkerhestvest SWING P24 Max til børn - en sikkerhedsvest, der sætter nye standarder inden for ridesport.

Den opfylder de højeste sikkerhedsstandarder i EN 13158:2018 Level 3 & BETA Standard 3 og tilbyder omfattende 360° all-round beskyttelse for ultimativ sikkerhed.

Med et 4-lags SWING-Flex beskyttelsespanel på kun 20 mm i tykkelse er denne sikkerhedsvesten let og tynd, men også fremragende ventileret.

Det forbedrede ergonomiske snit og velcrolukninger i siden, garanterer en optimal pasform, der tilpasser sig perfekt til kroppen.

Det elastiske, lette og åndbare stof sikrer maksimal komfort.

Lynlåsen foran med SWING Safety Puller gør det nemt at åbne og lukke, selv i nødstilfælde eller når du har handsker på. CMZ-lynlåsen af høj kvalitet sikrer nem på- og aftagning. Derudover er side- og rygpanelerne aftagelige for nem rengøring.

Swing Bodyprotector P24 Max er det ideelle valg for ryttere, der har brug for maksimal beskyttelse og ubegrænset bevægelsesfrihed - uanset om det er i tærrenet eller under daglig træning. Oplev friheden ved at ride med en vest, der kombinerer sikkerhed og alsidighed.

- SWINGs sikreste vest med 360° all-round beskyttelse

- EN 13158:2018 - Niveau 3

- BETA Standard 3

- 4-lags SWING-Flex beskyttelsespanel

- Kun 20 mm tyk

- Forbedret ergonomisk snit

- Elastisk, let og åndbart stof for maksimal komfort

- SWING Safety Puller

- Højkvalitets CMZ Zip

SWING rygbeskyttere beskytter din krop uden at påvirke din rideglæde. Brugen af højteknologiske materialer sikrer maksimal bevægelsesfrihed.1
+
Lägg till
Kundrecensioner
Bli den första att recensera denna produkt