Globus striglesæt til børn

Grøn

119,00 kr.
Evt. lev. omk. tillægges

Sødt striglesæt med "diamant" hjerter.

Striglesættet er den perfekte gave til både nybegynderen på rideskolen og til børn med egen pony

Striglerygsækken indeholder:

Hovrenser

Hovedbørste

Mankam

Dandy børste

Blød strigle

Svamp

Alt sammen i flotte matchende farver!1
+
KØB NU

Strigletaske eller striglerygsæk?

Både en strigletaske og en strigle rygsæk er super god til at holde styr på dine strigler og plejeprodukter til din hest eller pony.

Begge modeller er gode opbevaringsløsninger til dine strigler, både i stalden og når du er på farten til fx. ridestævner, kåring eller på ridelejr.

Det er meget forskelligt om man bedst kan lide en strigle rygsæk eller en strigletaske. En strigletaske kan som regel indeholde mere end en strigle rygsæk, og er god til ryttere der har deres egen hest og fast har strigletasken i stalden.

Strigle rygsækken derimod, er rigtig god til nybegyndere eller rideskole elever, da den nemt kan transporteres på ryggen fra ex. skolen til rideskolen eller på cyklen hjemmefra.

Her hos Ponypiger har vi samlet et udvalg af prisvenlige strigletasker, strigle rygsække og strigletasker med indhold specielt til børn, unge ryttere og dig der lige er startet til rigning.

Søger du derimod et striglesæt, strigletaske eller en større stiglekasse, kan vi anbefale dig at tjekke udvalget hos vores søstershop, Travshoppen.dk ud.

Du finder Travshoppen.dk´s udvalg af strigler, strigletasker og striglesæt lige her


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare