TRENSER


Hvis du er på udkig efter en trense eller hovedtøj til din pony, har vi lige det, du har brug for.

Uanset om du er på udkig efter en trense til hverdagsbrug eller en trense til stævnebrug, har vi det hele. Så hvis du er til bling, ingen bling eller noget helt tredje, så tjek vores udvalg her på siden.

Vi har alt, hvad du har brug for, så din pony ser godt ud og har det godt.

Find dit nye pony hovedtøj allerede i dag og bliv klar til at indtage stævnebanerne.


Pris  
-
OK
Mærke  
HKM  
LIPPO  
OK

Hvor finder jeg hovedtøj & trenser til shetty, pony & hest?

Hos Ponypiger.dk har vi et stort udvalg af trenser og hovedtøj fra kvalitets mærker som HKM, Waldhausen, Källquist, Premier Equine og LeMieux. Vi har trenser i størrelser i mini shetland, shetland, pony og cob. Den populære lyserøde trense Santa Fe er en bestseller, men du finder også klassiske trenser i sort læder, trenser med pandebånd med "diamanter" i flotte farver og trenser til ponyer med anatomiske design.

Hvilket hovedtøj til pony er bedst til min hest?

Der findes mange forskellige typer af trenser på markedet, fra budgetvenlige modeller til avancerede, anatomisk korrekte modeller. Det er vigtigt at vælge et hovedtøj til pony, der har den rigtige størrelse, da et hovedtøj, der sidder dårligt, kan forårsage ubehag og hæmme præstationen. Vi fører trenser i en række størrelser, der passer til alt fra shetlandsponyer til store pony racer.

Der findes mange forskellige typer hovedtøj til ponyer på markedet i dag. Lædertrenser er nogle af de mest populære trenser på markedet, da de er holdbare og kan forme sig efter hestens hoved. Det er dog vigtigt at pleje dit hovedtøj til pony i læder korrekt for at forhindre, at det tørrer ud eller revner. Hvilken næserem, der er bedst til din pony, varierer også afhængigt af den enkelte hest behov.


Hovedtøj til pony – hvilken næserem er bedst?

Den mest almindelige næserem er den kombinerede næserem. Denne type næserem har en ekstra strop, som kan strammes under ridningen. Dette kan være med til at forhindre hesten i at åbne munden, mens den bliver redet. Kombineret næsebånd bør ikke strammes mere, end at man kan få ca. to fingre ind mellem næsebåndet og næseryggen. Hvis det er for stramt, kan det forårsage ubehag eller endda smerte for hesten.

Hannoveraner næsebånd er ideelle til heste med en tendens til at åbne munden eller heste med meget uro i fronten. Hannoveraner næsebånd er også ideelle til den unge hest, da næsebåndet ikke sidder og trykker på tænderne. Det er skånsomme næsebånd, da de strammes under biddet og ikke behøver at blive strammet meget stramt for at forhindre hesten i at åbne munden.

Engelske næseremme er klassiske gammeldags næseremme, der er ret tynde. De kan findes i en lidt bredere model, men bør ikke strammes mere, end at der kan være plads til ca. to fingre mellem næsebåndet og næseryggen. Mange islandske ryttere foretrækker det engelske næsebånd, fordi det er behageligt og ikke lægger for meget pres på hestens næse. Når det kommer til at finde et nyt hovedtøj til pony, har du altså mange muligheder – i hvilket valg, der er det rette, handler om din hests behov.


Vælg et hovedtøj til pony med et smukt pandebånd

Udover, at det naturligvis er vigtigt, at du får valgt det rette næsebånd til det hovedtøj til pony, som din pony skal ride med, er det naturligvis også vigtigt, at du får valgt det rette pandebånd. Når du vælger et pandebånd, er det vigtigt at sørge for, at det ikke er for kort. Det kan give et ubehageligt tryk mod hestens ører. Vælg et pandebånd til dit hovedtøj til heste, der er lidt længere, så det sidder behageligt på hestens hoved uden at forårsage ubehag. Der er masser af stilarter at vælge imellem, så tag dig god tid til at vælge det perfekte til din hest. Der findes et pandebånd, der passer til enhver hests personlighed, lige fra enkelt og underspillet til udsmykket og blingy.

Lynhurtig levering og fornem service

Ponypiger.dk skaber det helt perfekte univers for enhver lille ponypige. Vi har udstyr til både den levende og den udstillede pony samt til både mor og ponypige. Der er intet, vi finder mere inspirerende end en lille piges passion for ponyer, og derfor bestræber vi os også på at hjælpe jer så godt igennem det spændende univers som muligt. Af netop den grund er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for gode råd eller vejledning – således kan i nemlig få købt de helt rette trenser til heste hjem. Skriv en mail til os på kundeservice@ponypiger.dk, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt, vi kan. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!